Nike Dunk x Fragment x CLOT "20e verjaardag."

Comments · 342 Views

Nike Dunk x Fragment x CLOT "20e verjaardag."

Het perfecte cadeau voor elke sneakerhead

 

De fake shoe Nike Dunk Low x Fragment Design x CLOT "20th Anniversary" is een musthave voor elke sneakerhead. Deze limited edition-samenwerking viert twintig jaar uitmuntende streetwear van CLOT, het in Hong Kong gevestigde merk opgericht door Edison Chen.

 

De schoen heeft een bovenwerk van witte zijde met een uitscheurbaar ontwerp, waardoor een zwarte zijden voering zichtbaar is. Het iconische Silk Royale-patroon van CLOT siert het bovenwerk van de schoen, met een zwarte tussenzool en buitenzool die het ontwerp afmaken.

 

Een samenwerking in beperkte oplage die zeker de aandacht zal trekken

 

De fake shoe Nike Dunk Low x Fragment Design x CLOT "20th Anniversary" is echt een bijzondere schoen. De combinatie van materialen en designelementen is ronduit verbluffend. Het zijden bovenwerk is zowel luxueus als ingetogen, terwijl het Silk Royale-patroon een vleugje persoonlijkheid toevoegt.

 

 

Het fake shoe Nike Dunk beperkte karakter van de schoen vergroot de wenselijkheid ervan. Bovendien beperkte de wereldwijde release de beschikbaarheid tot slechts 1.000 paar. Als je dus het geluk hebt een paar te vinden, zorg er dan voor dat je ze pakt voordat ze verdwijnen.

 

Het beperkte karakter van de Nike Dunk-schoen vergroot de wenselijkheid ervan op verschillende manieren. Ten eerste creëert het een gevoel van schaarste, wat de schoen des te begeerlijker maakt. Ten tweede draagt het bij aan het gevoel van exclusiviteit, wat de schoen nog aantrekkelijker maakt voor verzamelaars en fashionista's. Ten slotte kan het beperkte karakter van de schoen de waarde van de schoen in de loop van de tijd verhogen.

 

De wereldwijde release van de Nike Dunk-schoen in slechts 1.000 paar vergroot de schaarste van de schoen nog meer. Dit betekent dat er een veel grotere vraag is dan aanbod. Wat de prijzen van de schoen alleen maar kan doen stijgen.

 

Een luxe en ingetogen schoen die perfect is voor elke gelegenheid

 

Om de feestdagen te vieren, bieden we een speciale korting aan op de fake shoe Nike Dunk Low x Fragment Design x CLOT "20th Anniversary". Gedurende een beperkte tijd kunt u 20% korting krijgen op de verkoopprijs.

Comments