Erik ten Hag: CL spot after Manchester United win - 'Back in race'

Comments · 79 Views

Erik ten Hag: CL spot after Manchester United win - 'Back in race'

Manchester Uniteds manager Erik ten Hag mener, at hans hold er "tilbage i kapløbet" om kvalifikation til UEFA Champions League, efter at De Røde Djævle med nød og næppe vandt 2-1 over Luton Town på Kenilworth Road. Rasmus Hojlunds lynhurtige scoring bragte gæsterne foran med to mål efter syv minutter, før Carlton Morris reducerede efter 14 minutter. Manchester United holdt dog fast og rykkede tre point op på femtepladsen.

Erik ten Hag mener, at Manchester United træningstrøje er tilbage i jagten på en retur til UEFA Champions League, efter at De Røde Djævle vandt 2-1 over Luton på Kenilworth Road.

En hurtig dobbelt scoring fra Rasmus Hojlund hjalp United på vej til den fjerde sejr i træk i Premier League, og Ten Hags hold er ubesejret i ligaen i 2024.

Med sejren er Manchester United nu tre point efter Tottenham Hotspur på femtepladsen, som blev overrasket 2-1 hjemme af Wolves i lørdags, og fem point efter Aston Villa, som indtager den sidste Champions League-plads på trods af Scott McTominays sene sejrsmål på Villa Park i sidste uge.

Nu begynder hollænderen på Uniteds trænerbænk at tro på, at Old Trafford-holdet efter en svær start på sæsonen er ved at opbygge noget momentum forud for et top fire-angreb.

"Vi er tilbage i kapløbet [om top fire]," sagde Ten Hag.

"Vi er ved at opbygge momentum. Nu skal vi holde det kørende; vi skal arbejde på vores spil og lægge pres på [dem over os].

"Vi er nødt til at gå fra kamp til kamp. Hver kamp er en finale, hvor vi skal komme tættere på og skabe mere afstand til holdene bag os."

billige fodboldtrøjer,nye børnetøj fodbold,billige fodboldtrøjer med tryk,billige nye børnetøj fodbold

Manchester United fodboldtrøje startede glimrende på Kenilworth Road og fik en fjendtlig atmosfære til at forstumme, da Hojlund bragte dem foran med to mål efter syv minutter.

Rob Edwards' stædige værter nægtede dog at give op uden kamp, og ansporet af den udsolgte hjemmebanestøtte halverede The Hatters underskuddet efter 14 minutter, da Carlton Morris modigt nikkede Andre Onana i ryggen.

Ten Hag indrømmede, at hans hold tabte pusten efter deres fantastiske start og lod værterne komme tilbage i kampen.

"Det kunne have været en nem kamp efter 10 minutter, men i sidste ende var det svært, fordi vi ikke udnyttede vores chancer; vi tillod dem at komme tilbage i kampen," sagde United-chefen.

"Starten var rigtig god efter 10 minutter, men derefter havde vi med [Alejandro] Garnacho og [Marcus] Rashford store chancer for at gøre det til 3-0 og 4-0. Vi faldt for dybt; vi tillod dem at komme tilbage i kampen, og vi lukkede ikke de halve rum, hvor de sendte boldene ind. Vores midterforsvarere var nødt til at komme ud, og vi tillod dem skud og indlæg, og det blev svært.

"Også i anden halvleg udnyttede vi ikke vores chancer. Der var så mange store chancer. Vi burde have scoret [ved] Bruno [Fernandes], Garnacho og Rashford. Det var ikke 'muligheder', det var 100 % chancer, og en af dem skal gå ind, og så gør du livet lettere for dig selv. [I stedet] holdt vi dem inde i kampen."

"Selvfølgelig kan man føle sig lidt nede, når man ikke scorer" - Hojlund finder sin rytme

To-målshelten Hojlund, som nu har scoret seks mål i sine sidste fem kampe, indrømmede, at der var elementer af skuffelse tidligere på sæsonen, da han ikke kunne bryde sin Premier League-stime, især i en klub af Manchester Uniteds størrelse, hvor presset er skyhøjt.

"Jeg tvivlede aldrig på mig selv, men selvfølgelig kan man være lidt nede, når man ikke scorer i Premier League, især når man er så ung, og forventningerne er så høje," sagde Hojlund.

"Jeg har altid troet på mig selv; jeg scorede mange mål i Champions League, så det var bare et spørgsmål om tid. Jeg blev ved med at arbejde på mine afslutninger og min selvtillid til træning, lærte at spille med mine holdkammerater og fik en forståelse af, hvor jeg skulle placere mig, når højre- eller venstrebacken havde bolden, eller med Rashford, Garnacho eller Antony, hvem end der spillede på fløjen, og også med Bruno."

Ten Hag var hurtig til at rose den unge danskers præstation og tilføjede: "En af de ting, vi rekrutterede [Hojlund] på, var hans karakter; jeg vidste, at han var en meget stærk karakter.

"Selvom han [kun] er 21, kan han virkelig præstere under stress, og det er en af de store færdigheder, man har brug for som angriber i Manchester United retro trøjer. Han bliver ikke nervøs eller mister selvtilliden, når han ikke scorer. Selvfølgelig ville det have hjulpet, da han kom ind i sin første kamp mod Arsenal [og blev fældet for] et 100% straffespark, som han ikke fik, eller kampen efter mod Brighton, hvor han scorede et mål, der [blev underkendt].

"Når du kommer til et nyt hold, en ny liga - især i en stor klub - vil du gerne opbygge den selvtillid hurtigt. Det vil hjælpe, og når man først er i gang, kan man se det. Han scorer; han rører bolden, og den er inde. Det er sådan, han er nu. Han har masser af selvtillid, og jeg er sikker på, at han vil score endnu flere mål."

Comments