Napoli 1-1 Barcelona: Osimhen udligner efter Lewandowskis åbner

Comments · 98 Views

Champions Leagues sidste 16-opgør mellem de italienske mestre, Napoli og de spanske mestre, fodboldtrøjer Barcelona, er fint klaret efter uafgjort 1-1 i den første kamp i Napoli. Begge sider har kæmpet for formen i denne sæson, og det viste sig på banen, med få chancer skabt, indtil Robert Lewandowski åbnede scoringen med et fint angreb. Men Barca kunne ikke dræbe kampen, og Victor Osimhen udlignede.

Napoli begyndte livet under den nye træner Francesco Calzona ved at opnå en livlig 1-1 uafgjort med Barcelona fodboldtøj til børn i UEFA Champions Leagues første 16-kamp takket være Victor Osimhens udligning i anden halvleg.

Med Slovakiets træner Calzona i det tekniske område for hjemmeholdet efter afskedigelsen af Walter Mazzarri mandag aften reddede de kæmpende italienske mestre - som ligger en ringe niende i Serie A - en fortjent uafgjort, da Nigeria-angriberen Osimhen accepterede Frank Anguissas aflevering til brand. hjem på 75 minutter.
Fc Barcelona trøje til børn havde taget føringen på timemærket takket være den polske angriber Robert Lewandowskis 93. karrieremål i Champions League fra Pedris dejlige gennemspil.

Returopgøret den 12. marts i Barcelona er godt rustet efter uafgjort, der ikke vil mishage nogen af siderne.

Talking Point: En fortælling om to angribere

Dette var en langsom afbrænding af en kamp i Napoli mellem to hold, som ikke har deres problemer at søge med hensyn til ledelsesmæssige ændringer, men anden halvleg gav bestemt et glimt af, hvad der kunne ligge i vente i anden omgang.
Lewandowski er 10 år ældre end Osimhen, men begge spillere er en stor ejendom i europæisk fodbold, da den dynamiske duo leverede fremragende afslutninger i en spændende anden halvleg for at forlade kampen lige i mixeren, før de kæmper i Barca.
Især vil Napoli være klogt til at slippe håndbremsen efter at have opdaget, at de kan genere deres modstandere, hvis de kan øge tempoet i deres afleveringer i den sidste tredjedel.

Player of the Match: Robert Lewandowski (Barcelona)

Selvom Barca til tider smigrer for at bedrage, forbliver den polske angriber den virkelige vare på spillets allerhøjeste niveau. Var en konstant trussel mod hjemmeholdet med sin afslutning på et femte mål i fire kampe endnu en klasseindsats fra en tidstjent tekniker. Men ikke mere end fans over hele verden er kommet til at forvente.